Zoek & Boek

Hengelsport

Bent u een liefhebber van de Hengelsport, dan bent u op Groepsaccomodatie & Bungalowpark “Het Nolderwoud” aan het juiste adres.

Onze zwem/visvijver biedt volop de mogelijkheid om een hengeltje uit te gooien.

Het visbestand in de vis/zwemvijver van Groepsaccommodatie en Bungalowpark het Nolderwoud bestaat voornamelijk uit witvis zoals, voor, brasem, blij en kleine karper.  Een erg leuke vijver om met kinderen te gaan vissen.

Naast het vakantiepark ligt Vispark Nolderwoud voor de geoefende visser. Dit is een wedstrijdvijver, waar men met een vaste hengel of feeder aan de slag kan.Het bestand bestaat uit kleine karper, F1 en witvis. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Vispark Nolderwoud: www.visparknolderwoud.nl

Wilt u gaan vissen op het vispark, dient u hier voor eerst contact op te nemen met hen. Dit kan telefonisch op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur. Daarnaast is vispark Nolderwoud te bereiken vis info@visparknolderwoud.nl

Het wateroppervlakte van de vis/zwemvijver is 7500 m ² Maximale diepte is 3 meter in het midden van de vijver
Voor Verenigingen die bij ons de groepsaccommodatie of een bungalow huren is er de mogelijkheid om een wedstrijd te organiseren. Vraag naar de mogelijkheden. Mocht u hiervan graag gebruik willen maken dan raden wij u aan dit aan te geven bij uw reservering .

De vis/zwemvijver is alleen voor de gasten van Groepsaccommodatie en Bungalowpark het Nolderwoud. Het is er dus heerlijk vertoeven.

Regelement vis/zwemvijver Nolderwoud

- Op de Vis/zwemvijver geldt catch en release.

- Alleen weerhaakloze haken zijn toegestaan.

- Schepnet, onthaakmat en hakensteker verplicht.

- Vissen dienen direct na de vangst weer voorzichtig te worden teruggezet.

- Ga bij het maken van een eventuele foto door de knieën om vallen van de vis te voorkomen.

- Alle gevangen vissen moeten worden geschept met een schepnet.