Zoek & Boek

Direct naast het vakantiepark ligt het Guru Experience Center Nolderwoud.

Dit is een unieke combinatie van een visvijver met de pro-shop van het hengelsport merk Tackle Guru.

Wat houdt dit precies in?

De vijver is een viswater met een groot bestand van kleine en middelmaat karper. Er zwemmen diverse vissoorten maar de grootste groep zijn karpers. Er zijn 24 ruime vissteigers vanwaar je kan vissen. De vijver is luw gelegen en dankzij deze bescherming tegen de wind is er dus vrijwel altijd een heerlijk rustig plekje te vinden aan onze vijver. De vijver is puur bedoeld om te vissen met een feeder, vaste stok (voorzien van elastiek) en de pellet waggler. Elektronische beetmelders en dergelijke zijn niet toegestaan waardoor het aan de vijver heerlijk rustig vertoeven is.

Hoe kan je er gaan vissen?

Een dagje vissen gaat op twee verschillende manieren. In de winkel kan je een visdag boeken en ook het nodige advies inwinnen. Ben je al beter bekend met het vissen op commercials? Dan kan je ook online een dag boeken op de website van het Guru Experience Center. Ook het volledig afhuren van de vijver voor o.a. Wedstrijden of bedrijfsuitjes is mogelijk.

Tot slot is de Tackle Guru Pro-Shop volledig gevuld met alles waar een visser van kan dromen. Alle producten en nieuwste snufjes van Tackle Guru kan je er zien, testen en kopen.


Voor meer informatie, het reglement en boekingen kan je terecht op:

https://www.gurunolderwoud.com/

TELEFOONNUMMER: 06 27 29 94 43