Zoek & Boek

 

Direct naast het vakantiepark, ligt Vispark Nolderwoud.

Als wedstrijdvisser, maar zeker ook als recreant, bent u bij hen aan het goede adres. Op grote steigers van 3 x 2 meter, kunt u als dat wenselijk is, met maximaal 2 personen makkelijk naast elkaar vissen. De ruime steigers bieden dus de mogelijkheid om koppelwedstrijden te organiseren.

De vijver is puur bedoeld om te vissen met een feeder, vaste stok, voorzien van elastiek en de pelletwaggler. Elektronische beetmelders en dergelijke zijn dan ook niet toegestaan waardoor het op de vijver heerlijk rustig vertoeven is.

LET OP! De vijver is alleen te bevissen met een vaste hengel voorzien van elastiekmontage, feeder of pelletwaggler

Het bestand in de vijver is groot. Er zwemmen nu ruim 10.000 kleine karpertjes en F1 vissen. Daarnaast bestaat het bestand uit al aanwezige Karpers, Zeelt, Voorn en Brasem.

Volop vis dus, wat de vijver uitermate geschikt maakt voor het vissen van commercialwedstrijden. Bent u als Visvereniging geïntresseerd in de wedstrijdmogelijkheden? Neem contact met ons op en we gaan samen op zoek naar een passend voorstel.

Van te voren een boeken is mogelijk via het online boekingssysteem van het vispark. Hou er rekening mee, dat er regelamtig wedstrijden plaats vinden waardoor men op dat moment niet vrij kan vissen. De mensen van het vispark kunnen u hier meer over vertellen. Wilt u zelf de vijver in zijn geheel af huren, dan is dat in overleg mogelijk. Op deze manier kunt u uw eigen wedstrijden plannen op het Vispark Nolderwoud.

 

Reglement Vispark Nolderwoud:

 

Vispark Nolderwoud

Openingstijden:

Er kan 7 dagen per week gevist worden van 7.30 tot zonsondergang. Mocht er nog niemand aanwezig zijn, kunt u het hek openen en alvast plaats nemen. Tickets voor de zondagen gaan alleen online of van te voren in de hengelsportwinkel op het park.

De winkel is open  op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00.  Buiten deze tijden zijn we meestal op het terrein aanwezig. Heeft u iets nodig, laat het ons dan weten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.gurunolderwoud.com