Zoek & Boek

Activiteiten te boeken bij het Nolderwoud

Tijdens u verblijf kunt bij het Nolderwoud de leukste activiteiten boeken. Deze zijn ideaal voor scholen, vriendengroepen, bedrijven en andere samenkomsten. De verschillende activiteiten kunnen uitgevoerd worden bij uw accommodatie. De spellen zijn te boeken vanaf € 21,95 p.p en duren ongeveer 1,5 uur. Vraag gerust naar de mogelijkheden:

Outdoor: vanaf € 19,95 p.p

Expeditie Robinson
In meerdere teams kan dit spel gespeeld worden. Onder begeleiding van een enthousiaste spelbegeleider gaan jullie o.a. boogschieten, suppen, vuur maken, lasergamen en meer..

Bubbelvoetbal
Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.


Archery Attack
Dit spannende intensieve spel is eigenlijk een kruising is tussen boogschieten en trefbal. Je strijdt als teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het mooie aan dit spel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een gezellig spel blijft. Als je geraakt wordt voel je het, maar dit doet geen zeer! Wie van jullie groep is een ware Robin Hood?


Boogschieten
Deze activiteit is echt een schot in de roos! Boogschieten is een laagdrempelige activiteit en daarom past deze perfect in een gemêleerd gezelschap. Met uw vrienden, familie of collega`s  heeft u zo een gave activiteit waar zeker over na gepraat wordt.


Paintball v.a. € 24,95 p.p.
Paintballen is een activiteit waarbij de spanning ervan af vliegt! Als echte strijder bouw jij hindernissen, schiet je vanuit dekking en probeer je de vijand te verslaan! Onze paintball geweren zijn op basis van veerdruk waardoor ze kindvriendelijk zijn!


Suppen
Sup of suppen is een watersport en een vorm van surfen die is ontstaan op de Hawaïaanse eilanden. Daar stonden surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, instructies te kunnen geven en overzicht te houden. De basis van SUP heb je al vrij snel onder de knie.

  

Citygames/Escape Hunts: vanaf € 19,95 p.p

Wie is de Mol.
Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen. Weet jij wie de saboteur is?


Escape game: Hunted

Jullie team van specialisten is ingeschakeld. Er is een grote kist gevonden op de laatste bekende locatie van Spider. Jullie proberen deze kist te openen want hierin vinden jullie waarschijnlijk de eerste clue. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.

      

Quizzen en spelshows: vanaf € 19,95 p.p

Ik hou van Holland
Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer?


Pubquiz
De Pub quiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat weet u van muziek? Sport, aardrijkskunde of algemeen. De pub quiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.


Crazy Bingo show
It’s Crazy Bingo time! Onze Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke knotsgekke avond. Onder leiding van onze verklede quizmaster spelen jullie Bingo. Maar… er worden natuurlijk niet zomaar cijfertjes afgestreept. We gaan namelijk muziek luisteren, opdrachten uitvoeren en talloze andere gekkigheden meemaken. Kunnen jullie erachter komen welke getallen mogen worden afgestreept?


Jongens tegen de meisjes
Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid.

    

Activiteiten en genieten in het Reestdal

 

Tijdens uw verblijf kunt u het prachtige natuurgebied van Het Reestdal met eigen ogen bekijken en beleven. U kunt met een gids op pad gaan of u gaat zelf met een routekaart het gebied verkennen. Een aanrader is de route "Gluur'n bi'j de buur'n". Een bijzonder ommetje over eeuwenoude landweggetjes door karakteristieke buurtschappen, groenlanden, esbosjes en langs wateren. Onderweg mag u in de keuken kijken (gluren) bij verschillende buren. Ook maakt u kennis met een heus struinpad door de zogeheten ‘natte hooilanden’ (zonder vee) rond het riviertje de Reest, waarin u heel dicht langs de veenbeek wandelt. De voormalige hoogveenbeek vormt ruim 30 km de natuurlijke grens van Drenthe en Overijssel en de aangrenzende gronden zijn in het beheer van Het Drentse en Overijsselse Landschap. Het Jodenvonder is één van de mysteries van het Reestdal en onderweg kunt u ooievaars spotten. TREK ER OP UIT en laat u verrassen…

Voor wie liever wil fietsen is de volgende fietstocht zeker een aanrader: "Trap'n a'ver de Riest". U toert door het idyllische beekdallandschap, een ongekend uniek gebied voor Nederlandse begrippen, waarin het sterk meanderende voormalige hoogveen grensriviertje de Reest een hoofdrol speelt. De paden gaan zowel door het Drentse als Overijsselse landschap en zijn in elk seizoen begaanbaar....

Voor meer informatie en heel veel verschillende routes: Klik hier. Zij verzorgt diverse wandelingen, maar ook kunt u hier terecht voor GPS- en fietstochten.

Nieuw is de prachtige tweedaagse Tussen Reest & Schans die u ook vanaf onze locatie kunt starten.

Bekijk Tussen Reest & Schans via mooisteroutes.nl

Leuke fietsroute door het Reestdal: Kabouter Trap (Vechtdal / Reestdal)

Avontuurlijke (gezins) route in het Reestdal vanaf bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest (Ov) naar het Kabouterwoud in Linde (Dr). 

 

SCHAPEN SCHEREN BIJ "HET NOLDERWOUD"

In het voorjaar worden de schapen uit de dierenweide van Groepsaccommodatie & Bungalowpark "Het Nolderwoud" bevrijdt van hun winterjas en geschoren.

 

DE GRANTOUR FAMILY BIKE

Garandeert plezier met het gehele gezin of een groep vrienden. Samen sportief erop uit waarbij je al pratend en genietend van de  buitenlucht de omgeving verkent. 

Huurprijs:
 € 10,- per uur

 

 

KARPERVISSEN OP HET NOLDERWOUD

Bent u een liefhebber van vissen en met name karpervissen dan is Groepsaccomodatie & Bungalowpark “Het Nolderwoud” de juiste locatie.

In onze visvijver is er volop  mogelijkheid te vissen. Niet zwemmen er alleen volop karpers in maar ook brasem, rietvoorn, baars en blei. De wateroppervlakte is 7500 m ² en de diepte 3 meter in het midden.
Verenigingen die bij ons de groepsaccommodatie of een bungalow huren mogen er hun eigen wedstrijden organiseren. Mocht u hiervan graag gebruik willen maken dan raden wij u aan dit aan te geven bij uw reservering.

Regelement visvijver:

  • Op de Vis/zwemvijver geldt catch en release.
  • Alleen weerhaakloze haken zijn toegestaan.
  • Schepnet, onthaakmat en hakensteker verplicht.
  • Vissen dienen direct na de vangst weer voorzichtig te worden teruggezet.
  • Ga bij het maken van een eventuele foto door de knieën om vallen van de vis te voorkomen.
  • Alle gevangen vissen moeten worden geschept met een schepnet.

 

NESTKASTJES VAN VOGELS KIJKEN

In de maanden mei en april gaat de eigenaar van het park wekelijks op vrijdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur nestkastjes bekijken met onze gasten. Er wordt gekeken naar de soorten eitjes die worden gelegd, naar het uitkomen hiervan en naar het uitvliegen. Al met al dus heel interessant om aan deel te nemen wanneer u in deze periode bij ons op vakantie bent. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgeven kan bij de receptie.