Drenthehoeve - gezamelijke ruimte
Groepsruimte Drenthsehoeve
Keuken
Slaapkamer Drenthsehoeve
Vooraanzicht Drenthsehoeve
Woonkamer

 

Drentse Hoeve - 12 slaapkamers en 10 badkamers

Groepsaccommodatie de Drentse Hoeve met 12 slaapkamers en 10 badkamers voor maximaal 28 personen wordt een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie. Door de vele aanwezige speelvoorzieningen in en om het vakantieverblijf, is het uitermate geschikt voor groepen met kinderen. U heeft de beschikking over een luxe keuken met vaatwasser, oven en magnetron, een extra bijkeuken, een ruime eetkamer waar u met z’n allen kunt eten en een gezellige ruime zitkamer met flatscreen TV.

De accommodatie heeft 12 slaapkamers, waarvan 10 slaapkamers twee 1-persoons boxspring bedden hebben en voorzien zijn van een eigen wastafel en kledingkast op de kamer. De overige 2 slaapkamers hebben elk 2 stappelbedden. Op 8 slaapkamers is naast de wastafel en kleding kast ook een eigen douche aanwezig. De overige 4 slaapkamers beschikken over 2 ruime douches naast de kamer gelegen. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin, terwijl ouders en eventueel Opa's en Oma's op een bankje kunnen toekijken. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw ( klein ) kinderen aanwezig. Op loopafstand is een Wellnesscentrum voor een beautybehandeling. U kunt hier ook gebruik maken van een sauna of whirlpool. 

Deze accommodatie is mede mogelijk gemaakt door SNN.

Genieten - Groepsaccommodatie de Drentse Hoeve ligt midden in de bossen van het prachtige Drenthe op landgoed Het Nolderwoud. Tijdens het verblijf kunt u zich uitermate vermaken vanwege de vele fiets en wandelroutes en speeltuinen voor de kinderen met trampoline, airtrampoline, schommels, glijbanen, klimrekken , zwemvijver, visvijver, skelters ( gratis ), zandspeelplaats met watertafel, jeu d'boules baan, voetbalveld, vollybalveld etc. Mocht u toch een uitstapje willen maken dan bevinden zich in de buurt twee pretparken nl: Hellendoorn en Attractiepark Slagharen Drouwener zand, Duinen Zathe, Plopsa Indoor Coevorden, Sprookjeshof Zuidlaren, Kabouterland, Speel-en Ijsboerderij de Drentse Koe. In Emmen kunt u naar hartelust genieten van de dieren in Wildlands Adventure Zoo. Musea- en museumdorpen in de buurt zijn : Gevangenisdorp Veenhuizen, Drents Museum, Herrinneringskamp Kamp Westerbork, Hunebedcentrum Borger, Veenpark, Openluchtmuseum Ellert en Brammert, Monumentendorp Orvelte, van Gogh Huis, Museum de Buitenplaats, Drukkerijmuseum, Museums Vledder, Smalspoormuseum. Bent u op zoek naar een buitenbelevenis denk dan eens aan een bezoek bij de Hunebedden, Boomkroonpad, Klimpark Grolloo, De hoogste berg van Drenthe, Radiosterrenwacht, Schaapjes tellen, Familiepad Appelscha.

Maar wilt u genieten van alle rust dan kunt u zich uitermate vermaken op Het Nolderwoud.

Foto´s van

Prijzen van

 

Prijzen 2021

In de omgeving van

Supermarkt4 kmStadscentrum10 kmHoofdstad150 km
Bushalte50 mStation10 kmVliegveld152 km
Tennisbaan4 kmGolfbaan10 kmZwembad4 km
Paardrijden4 kmPretpark15 kmZee100 km
Midgetgolf10 kmThermaalbaden15 kmBowling10 km
Theater - Bioscoop10 km

De faciliteiten van

Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Reviews

Door: Yvette

Waardering:
Afgelopen november 2018 ons familie weekend doorgebracht in DrentseHoeve. Deze accommodatie is splinternieuw. Wat een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Voor jong tot oud een ideale accommodatie. Mooie wandel omgeving. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte voor de deur. Super service van de beheerders

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: