Groepsaccommodatie de bosrand - Achtertuin
Achtertuin
Groepsaccommodatie met speeltuin
Groepsaccommodatie met bomen
Douche en toiletruimte

 

Groepsaccommodatie de Bosrand met 10 slaapkamers

Groepsaccommodatie de Bosrand met 10 slaapkamers voor maximaal 22 personen is een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie.
Door de vele aanwezige speelvoorzieningen is het vakantieverblijf uitermate geschikt voor groepen met kinderen. U heeft de beschikking over 2 luxe keukens met vaatwasser, oven en magnetron, een ruime eetkamer waar u met z’n allen kunt eten en een gezellige ruime zitkamer met flatscreen TV.

De accommodatie is voorzien van 8 slaapkamers elk met twee 1-persoons boxspring bedden en 2 slaapkamers met een 1-persoons bed en stapelbed, zodat u in totaal 10  slaapkamers tot uw beschikking heeft.
Alle 10 slaapkamer zijn voorzien van een eigen wastafel en kledingkast op de kamer.

U geniet van 4 badkamers. Er zijn 2 comfortabele badkamers bestaande uit een douchegelegenheid, bad met douche, wastafel met spiegel en een toilet. Tevens zijn er 2 badkamers met een douchegelegenheid en een spiegel. Het verblijf heeft 2 extra losse toiletten.

Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin, terwijl ouders en eventueel Opa's en Oma's op een bankje kunnen toekijken. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw ( klein ) kinderen aanwezig.

De groepsaccommodatie is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en zo gelegen dat u vanuit het verblijf een overzicht heeft op de kinderspeelplaats (terras voor) als van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap (terras achter met uitzicht op de landerijen).

Foto´s van

Prijzen van

 

In de omgeving van

Supermarkt4 kmStadscentrum10 kmBushalte50 m
Vliegveld152 kmTennisbaan4 kmZwembad4 km
Paardrijden4 kmPretpark15 kmZee100 km
Theater - Bioscoop10 km

De faciliteiten van

Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Reviews

Door: Yvette

Waardering:
Afgelopen november 2018 ons familie weekend doorgebracht in DrentseHoeve. Deze accommodatie is splinternieuw. Wat een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Voor jong tot oud een ideale accommodatie. Mooie wandel omgeving. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte voor de deur. Super service van de beheerders

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: