Bungalow voor 10 personen

Dit vakantieverblijf bij Nolderwoud is geschikt voor 10 personen en biedt 5 slaapkamers.

Het verblijf heeft een ruime eetkamer en een gezellige zitkamer met flatscreen. U heeft de beschikking over een goed ingerichte keuken met afwasmachine en oven/magnetron.

De 5 slaapkamers zijn voorzien van twee 1-persoons box spring bedden. Op elke slaapkamer is er een wastafel met spiegel en een kledingkast.
Er zijn 2 badkamers en nog een extra toilet.
De eerste badkamer bestaat uit een douchegelegenheid, bad met douche, wastafel met spiegel en een toilet. De tweede badkamer heeft een douchegelegenheid en een spiegel.

Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw ( klein ) kinderen aanwezig.

De vakantieverblijf is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en zo gelegen dat u vanuit het verblijf een overzicht heeft op de kinderspeelplaats (terras voor) als van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap (terras achter met uitzicht op de landerijen).

Foto´s van

Prijzen van

In de omgeving van

Supermarkt4 kmStadscentrum10 kmHoofdstad10 km
Bushalte10 kmTramhalte10 kmStation10 km
Vliegveld30 kmTennisbaan5 kmGolfbaan10 km
Zwembad5 kmPaardrijden4 kmPretpark15 km
Midgetgolf10 kmThermaalbaden15 kmBowling10 km
Theater - Bioscoop10 km

De faciliteiten van

Keuken

Reviews

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: