Bungalow voor 10 personen

Dit vakantieverblijf bij Nolderwoud is geschikt voor 10 personen en biedt 5 slaapkamers.

Het verblijf heeft een ruime eetkamer en een gezellige zitkamer met flatscreen. U heeft de beschikking over een goed ingerichte keuken met afwasmachine en oven/magnetron.

De 5 slaapkamers zijn voorzien van twee 1-persoons box spring bedden. Op elke slaapkamer is er een wastafel met spiegel en een kledingkast.
Er zijn 2 badkamers en nog een extra toilet.
De eerste badkamer bestaat uit een douchegelegenheid, bad met douche, wastafel met spiegel en een toilet. De tweede badkamer heeft een douchegelegenheid en een spiegel.

Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw (klein) kinderen aanwezig.

De vakantieverblijf is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en zo gelegen dat u vanuit het verblijf een overzicht heeft op de kinderspeelplaats (terras voor) als van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap (terras achter met uitzicht op de landerijen).

NIEUW !! Vanaf eind juli 2022 is het mogelijk om tijdens uw verblijf de sauna er bij te reserveren.

In accommodatie Drenthe en 10- persoons bungalow a 7 is een 8- persoons sauna in de accommodatie aanwezig die voor een meerprijs van 275,- per weekend of 495,- per week bijgeboekt kan worden en waar u tijdens het verblijf onbeperkt gebruik van kunt maken.

Sauna     Sauna Groepsaccommodatie Drenthe en A7      8-persoons sauna

Tevens hebben we een 8- persoons sauna die privé is af te huren bij de natuurvijver voor 275,- per weekend of 495,- per week.
Niets geeft een beter vakantiegevoel als heerlijk te relaxen in de sauna en daarna een verkoelende duik te nemen in onze natuurvijver die wordt gezuiverd door 2 wellen.


6-persoons barrelsauna

Ook staat er een hout gestookte sauna voor 6- personen bij de natuurvijver.
Deze kunt u huren voor € 125,- per dag .

Foto´s van

Prijzen van

In de omgeving van

Supermarkt4 kmStadscentrum10 kmHoofdstad150 km
Bushalte50 mStation10 kmVliegveld152 km
Tennisbaan5 kmGolfbaan10 kmZwembad5 km
Paardrijden4 kmPretpark15 kmZee100 km
Midgetgolf10 kmThermaalbaden15 kmBowling10 km
Theater - Bioscoop10 km

De faciliteiten van

Keuken

Reviews

Door: Yvette

Waardering:
Afgelopen november 2018 ons familie weekend doorgebracht in DrentseHoeve. Deze accommodatie is splinternieuw. Wat een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Voor jong tot oud een ideale accommodatie. Mooie wandel omgeving. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte voor de deur. Super service van de beheerders

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: