Bungalow voor 8 personen

De 8-persoons bungalow heeft 4 slaapkamers voor maximaal 8 personen en is een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke accommodatie.
Door de vele aanwezige speelvoorzieningen is het vakantieverblijf uitermate geschikt voor gezinnen. U heeft de beschikking over een luxe keuken met vaatwasser, oven en magnetron, een extra bijkeuken, een ruime eetkamer waar u met z’n allen kunt eten en een gezellige ruime zitkamer met flatscreen TV.

De accommodatie is voorzien van 4 slaapkamers elk met twee 1-persoons boxspring bedden.
Alle 4 slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel en kledingkast op de kamer.

U geniet van een badkamer met een douchegelegenheid en een spiegel. Het verblijf heeft een los toilet. Zo kunt u uw behoefte doen zonder de badkamer bezet te houden.

Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin, terwijl ouders en eventueel Opa's en Oma's op een bankje kunnen toekijken. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw ( klein ) kinderen aanwezig.

De accommodatie is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en zo gelegen dat u vanuit het verblijf een overzicht heeft op de kinderspeelplaats (terras voor) als van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap (terras achter met uitzicht op de landerijen).

Foto´s van

Prijzen van

In de omgeving van

De faciliteiten van

Keuken

Reviews

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: