2 persoons- Kamer 1
1
2
2 persoons vakantiebungalow Drenthe
2 persoons- Gang
2 persoons- Kamer
3
4
Omgeving Drenthe
Vakantiebungalow 2 personen
Vakantieverblijf 2 personen Drenthe

 

Bungalow voor 2 personen

Het verblijf heeft een ruime gezamenlijke eetkamer en een gezellige gezamenlijke zitkamer met flatscreen. U heeft de beschikking over een gezamenlijke keuken met afwasmachine en oven/magnetron.

De slaapkamer is voorzien van twee 1-persoons boxspring bedden inclusief een wastafel met spiegel en een kledingkast.
Er zijn 2 gezamenlijke badkamers en nog een extra toilet.
De eerste badkamer bestaat uit een douchegelegenheid, bad met douche, wastafel met spiegel en een toilet. De tweede badkamer heeft een douchegelegenheid en een spiegel.

Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin. Er zijn meerdere speeltoestellen zoals schommels, een trampoline, een zandspeelplaats met watertafel, glijbaan en een wipwap. Om het feest voor de kinderen helemaal compleet te maken zijn er meerdere skelters voor uw ( klein ) kinderen aanwezig.

Het vakantieverblijf is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en zo gelegen dat u vanuit het verblijf een overzicht heeft op de kinderspeelplaats met een terras voor. Of kies voor de beslotenheid en intimiteit van het terras achter met uitzicht op de landerijen.

Foto´s van

Prijzen van

In de omgeving van

Supermarkt4 kmStadscentrum10 kmHoofdstad150 km
Bushalte50 mStation10 kmVliegveld152 km
Golfbaan10 mZwembad4 kmPaardrijden4 km
Pretpark15 kmZee100 kmTheater - Bioscoop10 km

De faciliteiten van

Keuken

Reviews

Door: Yvette

Waardering:
Afgelopen november 2018 ons familie weekend doorgebracht in DrentseHoeve. Deze accommodatie is splinternieuw. Wat een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Voor jong tot oud een ideale accommodatie. Mooie wandel omgeving. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte voor de deur. Super service van de beheerders

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: