Bosrand 2
Uitzicht Bosrand

 

Groepsaccommodatie Drenthe met 9 slaapkamers

Groepsaccommodatie Drenthe met 9 slaapkamers voor maximaal 22 personen is een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie. Door de vele aanwezige speelvoorzieningen is het vakantieverblijf uitermate geschikt voor groepen met kinderen. U heeft de beschikking over 2 luxe keukens met vaatwasser, oven en magnetron, een ruime eetkamer waar u met z’n allen kunt eten en een gezellige ruime zitkamer met flatscreen TV.

De accommodatie is voorzien van 8 slaapkamers met twee 1-persoons boxspring bedden en 1 slaapkamer met drie stapelbedden, zodat u in totaal 9 slaapkamers tot uw beschikking heeft.

Alle 9 slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel en kledingkast op de kamer. U geniet van 4 badkamers. Er zijn 2 comfortabele badkamers bestaande uit een douchegelegenheid, bad met douche, wastafel met spiegel en een toilet. Tevens zijn er 2 badkamers met een douchegelegenheid en een spiegel. Het verblijf heeft 2 extra losse toiletten. 

Een oase van rust, ruimte en gezelligheid. In Drenthe vlakbij het toeristische dorp Zuidwolde vindt u Groepsaccommodatie en Bungalowpark “Het Nolderwoud”.

Hier midden in een bosrijke omgeving proeft u de Drentse sfeer en bent u even weg van de drukte van alledag. Het kleinschalige bungalowpark is uitermate geschikt voor jonge gezinnen, groepen (vriend en vriendinnenuitje), senioren en rustzoekers. Ook voor zakelijke klanten hebben we mogelijkheid te overnachten en in alle rust te vergaderen in de vergaderruimte van ons restaurant.

Als hart van het bungalowpark ligt er een prachtige speeltuin met trampoline, glijbaan, schommels ,wip wap, met daaromheen een 22-pers groepsaccommodatie (Drenthe), een 24-pers groepsaccomodatie (Wellness) met sauna en wellness mogelijkheden,een 10-pers bungalow en een 2-pers bungalows.

Zowel het groepsverblijf als de bungalow biedt aan beide zijden een terras. Wanneer u heerlijk rustig wilt genieten kunt aan de achterzijde van uw vakantieaccommodatie gaan zitten, maar wanneer u het zicht wilt hebben op de speeltuin neemt u gebruik van het terras aan de voorzijde van de groepsaccommodatie of bungalow.

Onze groepsaccommodaties en bungalows zijn er helemaal op ingericht om het mogelijk te maken dat u hier die vakantie gaat vieren, waar u zo aan toe bent.

Bij mooi weer kunt u een duik nemen in onze natuurvijver of zonnen op het zandstrand. Deze natuurvijver (deze is voorzien van 3 wellen en zorgt continu voor schoon water) is alleen toegankelijk voor de gasten van het bungalowpark en daarom is het er heerlijk rustig. Tevens kunnen kinderen hier naar hartenlust in het zand spelen en vlotten bouwen. Nabij de zwemvijver ligt er voor de liefhebbers van mountainbiken een leuke fietscrossbaan met diverse springheuvels en kunt u dus gebruik maken van dit mountainbikeparcours.

Onze recreatieruimte leent zich uitstekend als trefpunt voor onze gasten. Men kan er sjoelen, flipperen en tevens staat er een airhockeytafel en voetbalspel. De kinderen kunnen er knutselen en er zijn spelletjes en speelgoed aanwezig. Bungalowpark “Het Nolderwoud” in het mooie drenthe (het land van Bartje) is prachtig bosrijk gelegen en staat bekend om de vele fiets en wandelmogelijkheden.

NIEUW !! Vanaf eind juli 2022 is het mogelijk om tijdens uw verblijf de sauna er bij te reserveren.

In accommodatie Drenthe en 10- persoons bungalow a 7 is een 8- persoons sauna in de accommodatie aanwezig die voor een meerprijs van 275,- per weekend of 495,- per week bijgeboekt kan worden en waar u tijdens het verblijf onbeperkt gebruik van kunt maken.

Sauna     Sauna Groepsaccommodatie Drenthe en A7      8-persoons sauna

Tevens hebben we een 8- persoons sauna die privé is af te huren bij de natuurvijver voor 275,- per weekend of 495,- per week.
Niets geeft een beter vakantiegevoel als heerlijk te relaxen in de sauna en daarna een verkoelende duik te nemen in onze natuurvijver die wordt gezuiverd door 2 wellen.


6-persoons barrelsauna

Ook staat er een hout gestookte sauna voor 6- personen bij de natuurvijver.
Deze kunt u huren voor € 125,- per dag .

Foto´s van

Prijzen van

 

In de omgeving van

Supermarkt4 kmStadscentrum10 kmHoofdstad150 km
Bushalte50 mStation10 mVliegveld152 km
Tennisbaan4 kmGolfbaan10 mZwembad4 km
Paardrijden4 kmPretpark15 mZee100 km
Midgetgolf10 mThermaalbaden15 kmBowling10 m
Theater - Bioscoop10 km

De faciliteiten van

Keuken

Reviews

Door: Yvette

Waardering:
Afgelopen november 2018 ons familie weekend doorgebracht in DrentseHoeve. Deze accommodatie is splinternieuw. Wat een prachtig huis, voorzien van alle gemakken. Voor jong tot oud een ideale accommodatie. Mooie wandel omgeving. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte voor de deur. Super service van de beheerders

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Cijfer:
Naam:
Bericht: